· 

Jaarverslag NVWHT

Als gevolg van Corona zijn er sinds september 2020 geen bijeenkomsten meer geweest. Daar is nog een laatste BLV geweest en is de vereniging staag gegroeid naar zo’n 80 leden. Veel contact is er geweest met collega verenigingen over de terugkoppeling naar de overheid. Verder is er een aanvang gemaakt om toch onze aspiranten op te leiden, maar dan op afstand. Dit wordt gerealiseerd doormiddel van mailingen en als eerste vereniging in Nederland wordt dit uitgebouwd met een gloednieuwe E-Introductieprogramma module! Dit zal onze aspiranten een goede basis en mogelijkheid geven voor hun studie en zal onderbouwd worden met fysieke praktijkopdrachten zodra dit weer kan. Ook is er vanuit de vereniging met vele vrijwilligers een actie opgestart om onze Bertus’ collectie te reinigen en gedeeltelijk te restaureren nadat deze beschadigd is door een brand. Verder volgen we achter de schermen alles wat er met de wetgeving gebeurd en zijn we in afwachting tot weer mogelijkheden krijgen voor het organiseren van activiteiten. Tot die tijd vragen wij nog even uw geduld.

 

Namens het bestuur,

 

 

Johan van der Linden, voorzitter NVWHT